Pages

Wednesday, January 3, 2024

Ազգային , ծիսական խոհանոց

Նախագիծը իրականցվում է ազգագրական փառատոնի շրջանակներում ։

Նախագծի մասնակիցներ` ավագ դպրոցի ճամբարականներ

Նախագծի նպատակը`

  • Որն է ազգային և ծիսական խոհանոցի տարբերությունները
  • Ինչ ազգային և ծիսական ուտեստներ կան
  • Պարզել վերջիններիս բաղադրություն
  • Արդյոք կենսաբանական տեսակետից ճիշտ է ընտրված ուտեստների համադրությունը
  • Ինչ օգտակար հատկություններով են դրանք օժտված
  • Կան արդյոք հակացուցումներ
Նախագծի ընթացքը`
  • Համացանցից գտնել համապատասխան տեղեկությունները
  • Ծնողներից, պապիկներից և տատիկներից փորձել պարզել իրենց մանկության , պատանեկության մոռացված ուտեստները
  • Փորձել պատրաստել որևէ մեկը և համտեսել ճամբարականներով
Նախագծի արդյունքը `
  • Ստացված տեղեկությունները և ձայնագրությունները ընդհարացնել, կազմել ուսումնական նյութերի փաթեթ
  • Ստացված նյութերը հրապարակել բլոգներում և ենթակայքում։

No comments:

Post a Comment