Նախագիծը իրականցվում է ազգագրական փառատոնի շրջանակներում ։
Նախագծի մասնակիցներ` ավագ դպրոցի ճամբարականներ
Նախագծի նպատակը`
- Որն է ազգային և ծիսական խոհանոցի տարբերությունները
- Ինչ ազգային և ծիսական ուտեստներ կան
- Պարզել վերջիններիս բաղադրություն
- Արդյոք կենսաբանական տեսակետից ճիշտ է ընտրված ուտեստների համադրությունը
- Ինչ օգտակար հատկություններով են դրանք օժտված
- Կան արդյոք հակացուցումներ
Նախագծի ընթացքը`
- Համացանցից գտնել համապատասխան տեղեկությունները
- Ծնողներից, պապիկներից և տատիկներից փորձել պարզել իրենց մանկության , պատանեկության մոռացված ուտեստները
- Փորձել պատրաստել որևէ մեկը և համտեսել ճամբարականներով
Նախագծի արդյունքը `
- Ստացված տեղեկությունները և ձայնագրությունները ընդհարացնել, կազմել ուսումնական նյութերի փաթեթ
- Ստացված նյութերը հրապարակել բլոգներում և ենթակայքում։
No comments:
Post a Comment