Ուսումնական տարի՝ 2024-2025թթ․
Տևողությունը՝ Չորրորդ ուսումնական շրջան
Տեսակը՝ ներառարկայական, նախագծային համագործակցություն Անուշ Ներսիսյանի ջոկատի հետ
Ձևաչափը՝ անհատական և խմբային
Տարիքային խումբ՝ Ավագ դպրոց—վարժարան
Մասնակիցներ` Ավագ դպրոց—վարժարանի ճամբարականներ
Նպատակը և խնդիրները
- Ծանոթացնել ճամբարականներին գինու արտադրության տեխնոլոգիաններին՝ աշխարում և Հայաստանում կիրառվող
- Ընդլայնել գինու վերաբերյալ նրանց ունեցած գիտելիքները՝գինու պահմանման և օգտագործման կանոնները, հանդիպող տեսակները,
- Ծանոթանալ խաղողի տեսակներին, տեսակներից կախված գինու որակին, առանձնահատկություններին
Ընթացք
- Սովորողները գտնում են հետաքրքրիր փաստեր , ֆիլմեր գինու առաջավման մասին
- Ձեռք բերել գիտելիքներ դեռահասների ֆիզիկական և հոգեկան վիճակի վրա անառողջ սննդի ազդեցության մասին
- Այցելություն «Սեբաստացի» խաղողի և գինու դպրոց ,ծանոթացում գինու դպրոցի ստեղծման պատմությանը,
Կազմակերպել հարցում դպրոցում՝ պարզելու թե որքա՞ն հաճախ են ճամբարականները օգտագործում գինի և ի՞նչ գիտեն գինու օգտակար և վնասակար հատկանիշների մասին։
Վերջնարդյուք
- Ընդհանարցնել ստացած գիտելիքները
- Կիրառել նախագծի ընթացքում ձեռք բերված և ուսումնասիրված փաստերը ընտրություն կատարելիս
- Կատարած աշխատանքները հրապարակել բլոգերում։
No comments:
Post a Comment